Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Investeşte în oameni
Conţinutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Despre noi

Clinica de tratament al adictiilor Aliat din Brasov este cea mai cunoscuta clinica pentru tratamentul dependentelor pe plan local. Avem specialisti pregatiti dupa metode internationale gata sa iti ofere un program individualizat care sa contina: evaluare initiala, psihoterapie individuala, consult/tratament psihiatric, grup pentru prevenirea recaderilor, sedinte de consiliere pentru familie.

Acordam o atentie foarte mare confidentialitatii persoanelor care apeleaza la ajutorul nostru, avand contracte clare pentru protejarea identitatii tale. Intelegem foarte bine nivelul de stigmatizare pe care cei ce sufera de dependenta trebuie sa il suporte zilnic, desi dependenta nu este un defect de vointa sau o alegere, ci o afectiune. De aceea, la noi vei fi tratat mereu cu respect si demnitate.

Clinica de Tratament al Adictiilor Aliat din Brasov are sustinerea si experienta organizatiei ALIAT – Alianta pentru Lupta Impotriva Alcoolismului si Toxicomaniilor , cea mai importanta organizatie nonguvernamentala in domeniul prevenirii si tratamentului dependentelor de substante din Romania. Experienta acumulata in peste 20 de ani s-a concretizat in 2014 in Reteaua Nationala de Clinici de Tratament al Adictiilor – ALIAT, infiintata printr-un proiect de economie sociala.

Clinica de tratament al adictiilor Aliat din Brasov este un centru special in care dependenta de droguri, alcool, pornografie, internet, jocuri de noroc, gaming si tulburarile de alimentatie pot fi tratate, iar pacientii au siguranta ca totul ramane confidential.
Clinica Aliat Brasov va garanteaza servicii de buna calitate si o echipa specializata pe problemele dumneavoastra legate de adictii.

Daca tu sau cineva apropiat suferiti de o dependenta, este important sa stiti ca ea este vindecabila si ca poti primi ajutor de specialitate, intr-un mediu sigur si prietenos.  Nu ezita sa ne contactezi: 0787.529.448, contact@clinica-aliat-brasov.ro.

Turul Clinicii Aliat Brasov

x